City break în Malta: 91€/persoană (zbor + cazare 4 nopţi)

Malta

Malta este fără discuţie o insulă de poveste, un loc încărcat de istorie, tradiţii şi frumuseţi naturale. Însăşi capitala insulei, Valetta, face parte din patrimoniul cultural mondial al UNESCO. Aici ţi se pare că timpul a stat în loc, iar mulţimea de palate şi fortăreţe îţi încântă privirea şi te trimite cu gândul departe, în vremea Cavalerilor Ioaniţi.  Dar Malta nu este numai despre istorie, ci şi despre forme unice de relief… O vizită la Azure Window te va convinge despre acest lucru…

De asemenea, dacă vizitezi Malta, trebuie să mergi să vezi satul lui Popeye, de lângă Mellieħa, locul unde în anul 1980 a fost filmat filmul omonim.

MALTA: 91€ / PERSOANĂ
6 – 10 decembrie 2016, zbor din Bucureşti

ZBOR:

Te costă 55€/persoană zborul dus-întors din Bucureşti, cu Wizz Air.

zbor1

CAZARE:

  • Sunflower Hotel Qawra –  3 stele, cotaţie Tripadvisor: 3,5/5.
  • Preţ: 72€/cameră/4 nopţi ⇒ 36€/persoană

hsunflower1

PREŢ DE PERSOANĂ:
Zbor: 55€ + Hotel: 36€ = 91€

Spor la rezervat! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *