Vacanta 2017: Costa Brava – 187€/pers. (zbor direct Oradea-Barcelona + cazare 7 nopti)

Barcelona

Cei din vestul tarii au motive intemeiate de bucurie: Oradea va fi de anul viitor mult mai aproape de Barcelona, iar posibilitatile de vacante in Costa Brava si Barcelona vor fi nenumarate. 🙂

Ne bucuram si noi o data cu ei de introducerea cursei directe Oradea – Barcelona cu Ryanair, motiv pentru care am cautat un pont bun de vacanta pentru anul 2017 in aceasta superba destinatie.

E o ocazie perfecta sa vizitezi Barcelona, care, credem noi, nu mai are nevoie de nicio prezentare: Sagrada Familia, Casa Batllo, Casa Mila, Park Guell, La Rambla, dar nu numai, merita toate sa fie vazute. E orasul lui Gaudi, un geniu al arhitecturii, a carui munca si-a pus amprenta asupra a ceea ce este astazi Barcelona.

Din Costa Brava, mai precis Calella, unde este localizat hotelul pe care l-am gasit noi, ajungi rapid la Barcelona cu trenul, direct pana in Piata de Catalunya, langa La Rambla. Trenul face in jur de o ora si este o calatorie foarte frumoasa, calea ferata fiind foarte aproape de malul marii.

Daca te tenteaza, te sfatuim sa te hotarasti repede, biletele ieftine se vor epuiza rapid cu siguranta…

Iata ce am gasit noi…

COSTA BRAVA: 187€ / PERSOANĂ
14 – 21 mai 2017, zbor direct din Oradea

ZBOR:

Te costa 58€/persoana, dus-intors, cu Ryanair:

ryr

CAZARE:

  • HOTEL BON REPOS – 3 stele, scor Booking.com: 7.1/10, calificativ “Bine”. In functie de regimul de masa ales de tine, pentru o camera vei plati:

hotel1 hotel2 hotel3

PRET DE PERSOANA FARA MASA:
58€ zbor + 129€ hotel = 187€

PRET DE PERSOANA CU MIC DEJUN:
58€ zbor + 142€ hotel = 200€

PRET DE PERSOANA CU DEMIPENSIUNE:
58€ zbor + 155€ hotel = 213€

PRET DE PERSOANA CU PENSIUNE COMPLETA:
58€ zbor + 186€ hotel = 244€

PRET DE PERSOANA CU ALL INCLUSIVE:
58€ zbor + 243€ hotel = 301€

 

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa apreciezi pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:

 


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante, ce prespun ele si cum se rezerva, afli daca accesezi pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *