Zboruri ieftine spre Sri Lanka: 382€/persoana, dus-intors, din Bucuresti

Sri Lanka

In sistemele de rezervari online sunt disponibile zboruri ieftine spre o destinatie de vis. Ai sansa acum sa vizitezi Sri Lanka in 7 zile: zbor dus-intors din Bucuresti cu numai 382€/persoana, via Milano.

ZBOR SRI LANKA: 382€ / PERSOANĂ / DUS-INTORS
4 – 13 decembrie 2016, plecare din Bucuresti

Itinerariul calatoriei:

  • 4.12 – Pleci din Bucuresti la Milano, cu Ryanair. Vei ajunge acolo la ora locala 17:45
  • 4.12 – La ora 21:30 decolezi spre Colombo, via Muscat (escala de 2h 45min). Vei zbura cu compania Oman Air. Ajungi in Sri Lanka in data de 5.12
  • 12.12 – Dupa ce te-ai bucurat, speram, de 7 zile in Sri Lanka, decolezi din Colombo spre Milano, via Muscat (escala de 2h 50min), din nou cu compania Oman Air. Ajungi in Milano la ora 19:05
  • 13.12 – Zbori Milano-Bucuresti cu Ryanair, ora decolarii: 19.40

zbor-ryanair

(zbor Ryanair 4 – 13 decembrie)

 

 

zbor-oman-air

(zbor Oman Air 4 – 12 decembrie)

 

 

Tinand cont ca ajungi in Milano in data de 12 decembrie la ora 19:05 si ai zbor spre Bucuresti a doua zi la 19:40, am gasit o varianta ieftina de cazare in apropierea aeroportului.

Idea Hotel Milano Malpensa Airport – scor Booking.com 7.6/10. Camera dubla te costa 40€, prin urmare pretul este de 20€/persoana.

hotel-malpensa

 

Iar daca iti doresti, intre cele doua zboruri ai timpul perfect pentru pentru niste poze pe la Dom… sau poate ceva shooping? 😀 Oricare ar fi alegerea ta, noi iti uram de pe acum vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa apreciezi pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *