Zboruri ieftine spre Sri Lanka: 382€/persoana, dus-intors, din Bucuresti

Sri Lanka

In sistemele de rezervari online sunt disponibile zboruri ieftine spre o destinatie de vis. Ai sansa acum sa vizitezi Sri Lanka in 7 zile: zbor dus-intors din Bucuresti cu numai 382€/persoana, via Milano.

ZBOR SRI LANKA: 382€ / PERSOANĂ / DUS-INTORS
4 – 13 decembrie 2016, plecare din Bucuresti

Itinerariul calatoriei:

  • 4.12 – Pleci din Bucuresti la Milano, cu Ryanair. Vei ajunge acolo la ora locala 17:45
  • 4.12 – La ora 21:30 decolezi spre Colombo, via Muscat (escala de 2h 45min). Vei zbura cu compania Oman Air. Ajungi in Sri Lanka in data de 5.12
  • 12.12 – Dupa ce te-ai bucurat, speram, de 7 zile in Sri Lanka, decolezi din Colombo spre Milano, via Muscat (escala de 2h 50min), din nou cu compania Oman Air. Ajungi in Milano la ora 19:05
  • 13.12 – Zbori Milano-Bucuresti cu Ryanair, ora decolarii: 19.40

zbor-ryanair

(zbor Ryanair 4 – 13 decembrie)

 

 

zbor-oman-air

(zbor Oman Air 4 – 12 decembrie)

 

 

Tinand cont ca ajungi in Milano in data de 12 decembrie la ora 19:05 si ai zbor spre Bucuresti a doua zi la 19:40, am gasit o varianta ieftina de cazare in apropierea aeroportului.

Idea Hotel Milano Malpensa Airport – scor Booking.com 7.6/10. Camera dubla te costa 40€, prin urmare pretul este de 20€/persoana.

hotel-malpensa

 

Iar daca iti doresti, intre cele doua zboruri ai timpul perfect pentru pentru niste poze pe la Dom… sau poate ceva shooping? 😀 Oricare ar fi alegerea ta, noi iti uram de pe acum vacanta frumoasa! 🙂

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa apreciezi pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *