City break Paris: 161€ (zbor din Timisoara + 4 nopti de cazare)

Paris

Plmbaretule, cum ar fi un un city break la Paris in luna decembrie? Iata propunerea noastra…

CITY BREAK PARIS: 161€ / PERSOANA
5 – 9 decembrie 2016, zbor din Timisoara

ZBOR:

Am gasit la Wizz Air zboruri foarte ieftine, numai bune pentru un city break. Spre exemplu, in perioada aleasa, zbori dus-intors, din Timisoara la Paris cu numai 41€ / persoana. 😀 Daca te tenteaza, nu sta prea mult pe ganduri, asemenea bilete se dau foarte repede.

zbor

CAZARE:

  • Timhotel Berthier Paris 17 – 3 stele – scor Tripadvisor 3.5/5, scor Booking 7.5/10, hotel localizat la 100 metri de statia de metrou Porte de Clichy. Te vei putea deplasa astfel foarte rapid, oriunde iti doresti.

Te costa 240€ / camera dubla / 4 nopti sau 258€ cu mic dejun. Prin urmare, pretul de persoana este 120€ / 4 nopti sau 129€ cu mic dejun.

timhotel

PRET DE PERSOANA CITY BREAK PARIS: 161€
Zbor: 41€ + Hotel: 120€ = 161€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! 😀

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *