City break Paris: 161€ (zbor din Timisoara + 4 nopti de cazare)

Paris

Plmbaretule, cum ar fi un un city break la Paris in luna decembrie? Iata propunerea noastra…

CITY BREAK PARIS: 161€ / PERSOANA
5 – 9 decembrie 2016, zbor din Timisoara

ZBOR:

Am gasit la Wizz Air zboruri foarte ieftine, numai bune pentru un city break. Spre exemplu, in perioada aleasa, zbori dus-intors, din Timisoara la Paris cu numai 41€ / persoana. 😀 Daca te tenteaza, nu sta prea mult pe ganduri, asemenea bilete se dau foarte repede.

zbor

CAZARE:

  • Timhotel Berthier Paris 17 – 3 stele – scor Tripadvisor 3.5/5, scor Booking 7.5/10, hotel localizat la 100 metri de statia de metrou Porte de Clichy. Te vei putea deplasa astfel foarte rapid, oriunde iti doresti.

Te costa 240€ / camera dubla / 4 nopti sau 258€ cu mic dejun. Prin urmare, pretul de persoana este 120€ / 4 nopti sau 129€ cu mic dejun.

timhotel

PRET DE PERSOANA CITY BREAK PARIS: 161€
Zbor: 41€ + Hotel: 120€ = 161€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! 😀

Nu in ultimul rand, daca vrei sa primesti toate ponturile de vacante ieftine gasite de noi, te invitam sa te abonezi la pagina noastra de Facebook. O gasesti aici:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *