Weekend la Paris: 142€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare + transfer)

Paris

Plimbaretule, avem pentru tine o ocazie excelenta pentru a petrece un weekend prelungit la Paris, in luna decembrie. Acest oras minunat este placut sa-l vezi oricand, dar mai ales in preajma sarbatorilor de iarna… Nu degeaba mai este numit si orasul luminilor. 🙂 Iata cateva imagini care vorbesc de la sine…

 

 

 

WEEKEND LA PARIS: 142€ / persoana
9 – 12 decembrie 2016, zbor din Targu-Mures, cu Wizz Air

ZBORCAZARETRANSFER
zbtgmbva
hotel
trsf

Informatii:

ZBOR:

  • 40€ / pers. /dus-intors

CAZARE:

  • Campanile Paris 19 – La Villette  – rating Tripadvisor: 4/5, localizat la 250 metri de statia de metrou. Pret camera dubla: 145€ / 3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 73€/3 nopti de cazare.  Daca doresti sa ai mic dejun inclus, pe langa acest pret se mai adauga 10.90€ / pers. / noapte.

TRANSFER:

  • 29€ / adult / dus-intors, daca este achizitionat online. Altfel, daca achizitionezi transferul de la ghiseul de langa aeroport, un bilet te costa 17€/sens. Transferul dus – intors include calatoria aeroport – Porte Maillot – aeroport. De la Porte Maillot poti ajunge rapid in alte locatii din Paris cu metroul.

PRET DE PERSOANA: 142€
INCLUDE: Zbor: 40€ +Hotel: 73€ + Transfer: 29€ = 142€

Spor la rezervat si vacanta frumoasa! 🙂


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *