City break la Roma: 60€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

City break la Roma

Ne bucuram sa te anuntam ca am mai gasit o varianta pentru a petrece un city-break foarte ieftin in frumoasa capitala a Italiei! Candva se spunea ca toate drumurile duc la Roma. Astazi, milioane de turisti aleg anual Orasul Etern pentru a descoperi farmecul sau aparte.

CITY BREAK ROMA: 60€/persoana
15 – 18 februarie 2017, zbor din Bucuresti, operat de Ryanair

ZBORCAZARE
zborroma
cazareroma

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 20€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Hotel Gordon 1 – rating Tripadvisor: 3.5/5, localizat in apropiere de statia de metrou Vittorio Emanuele. Pret camera twin: 80€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 40€/3 nopti de cazare

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 20€ + Hotel: 40€ = 60€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *