City break la Madrid: 115€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Madrid

Azi am gasit un pret deosebit de bun la zborurile spre Madrid, asa ca ne-am gandit sa iti propunem o vacanta de 3 zile in aceasta frumoasa capitala. Daca, pe langa acest zbor, mai adaugam si o camera dubla de hotel, tot la un pret foarte bun, cu baie privata, intr-un hotel localizat la doar 250 de metri de statia de metrou, reise ca poti petrece cateva zile aici fara a avea un buget prea mare. Nu intamplator, am ales ca acest city break sa fie in luna martie, primavara fiind unul dintre cele mai potrivite anotimpuri pentru o vizita in Madrid.

CITY BREAK MADRID: 115€/persoana
11 – 14 martie 2017, zbor din Bucuresti, operat de Ryanair

ZBORCAZARE
zb
c1

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 57€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Ibis Budget Madrid Valentin Beato – localizat la 250 metri de statia de metrou Metro Suanzes. Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla: 115€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 58€/3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 57€ + Hotel: 58€ =115€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *