Minivacanta in Ibiza: 151€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Ibiza

Pentru luna mai iti propunem o minivacanta in Ibiza, insula in care distractia e pe primul loc, totul intr-un peisaj mirific, scaldat de apele cristaline ale Mediteranei. Zborul este din Bucuresti, via Milano. De mentionat ca atunci cand faci rezervarile sa respecti orele de plecare, asa cum apar ele in imaginile de mai jos. Cazarea este in camera twin, cu baie privata, la un hotel localizat la doar 150 metri de plaja. Daca iti place combinatia dintre plaja si distractie, atunci acesta micuta insula este categoric alegerea perfecta pentru tine! 🙂

MINIVACANTA IN IBIZA: 151€/persoana
2 – 5 mai 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
otpbgy

bgyibz

hotel

REZERVA ZBORURI

 

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • exista 2 segmente de zbor (Bucuresti – Milano si Milano – Ibiza), prin urmare vei face 2 rezervari distincte, cu ajutorul butoanelor portocalii si respectand intocmai orele de plecare, asa cum apar ele in imaginile de mai sus. Ambele segmente de zbor sunt dus-intors
  • 49€/persoana, dus-intors  – zbor Bucuresti – Milano
  • 43€/persoana, dus-intors – zbor Milano – Ibiza
  • toate zborurile sunt operate de Ryanair
  • TOTAL ZBORURI: 92€/persoana.

HOTEL:

  • Hotel Central Playa – hotel localizat la 150 metri de plaja. Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera twin: 117€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 59€/3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zboruri + hotel):

  • Zboruri: 92€ + Hotel: 59€ = 151€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *