Vacanta in Marrakesh: 129€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare)

Vacanta in Maroc

Daca inca nu ai calcat pe pamant african, iti propunem o vacanta in unul dintre cele mai fascinante orase din toata Africa: Marrakesh. Localizat la aproximativ 150 km de Oceanul Atlantic si in imediata apropiere a desertului Sahara, Marrakesh, sau “orasul rosu” cum se mai numeste, este o destinatie de vacanta ce surprinde prin contrastul dintre vechi si nou, prin diferenta semnificativa dintre cartierul modern si Medina. Te invitam sa descoperi acest loc fermecator, o poarta intre trecut si prezent, o lume cu totul diferita de a noastra, intr-o vacanta la un pret foarte bun: doar 129€ de persoana pentru zbor din Bucuresti si 4 nopti de cazare.

VACANTA IN MARRAKESH: 129€/persoana
13 – 17 martie 2017, zbor din Bucuresti (via Milano Bergamo)

ZBORCAZARE
1

2

hotel

 

Informatii de calatorie

ZBOR:

  • exista 2 segmente de zbor (Bucuresti – Milano si Milano – Marrakesh), prin urmare vei face doua rezervari distincte, folosind butoanele portocalii de mai sus si respectand intocmai orele de plecare din imagini.
  • 29€/persoana, dus-intors – zbor Bucuresti Milano
  • 50€/persoana, dus-intors – zbor Milano – Marrakesh
  • TOTAL ZBORURI: 79€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Ibis Marrakech Palmeraie – evaluare Tripadvisor 3.5/5. Pret camera dubla: 99€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 50€/4 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 79€ + Hotel: 50€ = 129€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *