Piata de Craciun din Berlin: 61€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Piata de Craciun din Berlin

Sa vizitezi o piata de Craciun in luna decembrie este o modalitate buna pentru a-ti umple sufletul de emotii pozitive si de a intra in spiritul Craciunului. Jocuri de lumini, turta dulce, vin fiert cu scortisoara si multe altele te asteapta sa le descoperi farmecul intr-o vacanta la Berlin, pentru care zborul si 3 nopti de cazare la un hotel aflat la doar 250 metri de statia de metrou te vor costa 61€ de persoana. Te invitam sa vizitezi acest oras fermecator in una dintre cele mai frumoase perioade din an.

PIATA DE CRACIUN DIN BERLIN: 61€/persoana
4 – 7 decembrie 2016, zbor din Bucuresti, operat de Ryanair

ZBORCAZARE
z1
c2

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 10€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Arcadia Hotel Berlin – hotel localizat la doar 250 metri de statia de metrou Samariterstraße si evaluat de Tripadvisor la 4/5. Pentru o camera dubla cu baie privata vei plati 102€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 51€/3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 10€ + Hotel: 51€ = 61€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *