Vacanta in Creta: 185€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Creta

Pentru ca iubim destinatiile de plaja, am cautat azi un nou pont de calatorie in Creta, tocmai pe cand vremea se face cald afara, in luna mai. Speram sa te incante ideea sa platesti doar 185€ de persoana pentru zbor din Bucuresti si 6 nopti de cazare la doar 150 de metri de plaja. Si daca tot ajungi in Creta, iti recomandam sa faci o vizita la plaja Elafonissi din sud-vestul insulei. Este absolut superba, iar nisipul are nuante rozalii. Nu degeaba aceasta plaja se afla pe locul 14 in topul Tripadvisor “Cele mai bune 25 de plaje din lume in anul 2016”.

VACANTA IN CRETA: 185€/persoana
8 – 14 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Aegean Airlines (escala in Atena)

ZBORCAZARE
z2
caz

Informatii de calatorie:

ZBOR:

  • 131€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • Ambrosia Studios & Apartments – localizat la  doar 150 metri de plaja din Malia.  Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera twin cu baie privata: 108€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 54€/6 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 131€ + Cazare: 54€ = 185€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *