Piata de Craciun din Berlin: 46€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

Piata de Craciun din Berlin

Daca saptamana viitoare ai chef de o mica escapada, ce spui de 2 zile la Berlin pentru a vizita Piata de Craciun din oras? Am gasit un zbor foarte ieftin (doar 10€/persoana, dus-intors) si am selectat doua variante de hotel unde sa te poti caza, astfel incat sa il poti alege pe acela care corespunde cel mai bine preferintelor si bugetului tau. Ambele prespun camera dubla si baie privata. Primul hotel, mai ieftin, este localizat in apropiere de mijloacele de trasport in comun si ofera legaturi foarte bune inspre centrul orasului, in timp ce al doilea, ceva mai scump, este localizat chiar in inima Berlinului!

Daca te hotarasti, noi te sfatuim sa nu stai foarte mult pe ganduri si sa actionezi repede, zborul fiind saptamana viitoare si-ar putea modifica pretul in orice moment.

PIATA DE CRACIUN DIN BERLIN: 46€/persoana
6 – 8 decembrie 2016, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORCAZARE
zbor

VARIANTA 1 DE CAZARE:

hotelbvarianata1

VARIANTA 2 DE CAZARE (hotelul se afla in centrul orasului):

hotelbvarianta2

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 10€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Alecsa Hotel am Olympiastadion – Pret camera dubla cu baie privata: 71€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 36€/2 nopti de cazare.

sau

  • VARIANTA 2: Ibis Budget Berlin City Potsdamer Platz – Localizat in centrul orasului. Pret camera dubla cu baie privata: 128€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 64€/2 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 10€ + Cazare varianta 1: 36€ = 46€
  • Zbor: 10€ + Cazare varianta 2: 64€ = 74€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *