Vacanta in Creta: 170€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Creta

Pentru ca planurile bune se fac din timp, azi iti propunem o vacanta in Creta pentru sfarsitul lunii mai, la un pret deosebit de bun: vei plati pentru zbor si 7 nopti de cazare intr-un apartament doar 170€ de persoana! Mai jos gasesti toate detaliile de care ai nevoie.

VACANTA IN CRETA: 170€/persoana
23 – 30 mai 2017, zbor din Bucuresti cu Aegean Airlines (escale scurte in Atena)

ZBORCAZARE
1

VARIANTA 1:

petra

VARIANTA 2:

anatoli

 

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 128€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1Petra Village Apartments – Evaluare Tripadvisor: 4/5.  Localizare: la 1 km de satul Koutouloufari si 1.3 km de plaja. Pret apartament: 84€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 42€/7 nopti de cazare.
  • VARIANTA 2: Anatoli Apartments – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Localizare: la doar 20 metri de plaja. Pret apartament: 124€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 62€/7 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 128€ + Cazare VARIANTA 1: 42€ = 170€
  • Zbor: 128€ + Cazare VARIANTA 1: 62€ = 190€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *