Vacanta in Zakynthos: 172€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Zakynthos

Tocmai pe cand vremea de afara se va incalzi semnificativ, iar gandul tau se va indrepta inevitabil spre destinatiile insorite, cu plaje frumoase si mult soare, iti propunem o vacanta la Marea Ionica, la mijlocul lunii mai! Cine nu ar vrea oare sa intampine vara cu un bronz natural dobandit intr-o vacanta in una dintre cele mai frumoase insule ale Greciei si cine anume nu si-ar dori sa ajunga la superba plaja Navagio? Fotografiile cele le vei face aici iti taie rasuflarea!

Din toate aceste motive si nu numai, Zakynthos este de ani la rand in topul preferintelor turistilor ce aleg sa petreaca o vacanta in Grecia. Asa ca ne bucuram si noi foarte tare ca am gasit un pont de calatorie aici! Am inclus 2 variante de cazare, astfel incat sa o poti alege pe aceea care corespunde cel mai bine preferintelor si bugetului tau.

VACANTA IN ZAKYNTHOS: de la 172€/persoana
17 – 23 mai 2017, zboruri din Bucuresti (via Atena)

ZBORCAZARE
zbor1otpzth

zbor2zthotp

VARIANTA 1 DE CAZARE:

hotel1

VARIANTA 2 DE CAZARE:

hotel2

REZERVA ZBORURI DUS-INTORS:

REZERVA CAZARE:

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • exista 2 segmente de zbor (Bucuresti – Zakynthos si Zakynthos – Bucuresti), prin urmare vei face 2 rezervari diferite, respectand orele de plecare din imagini
  • 68€/persoana – zbor Bucuresti – Zakynthos
  • 59€/persoana – zbor Zakynthos – Bucuresti
  • TOTAL ZBORURI: 127€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1Hotel Metaxa – Evaluare Tripadvisor: 4/5 si localizare la 500 metri de plaja. Pret camera dubla: 90€/6 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 45€/6 nopti de cazare
  • VARIANTA 2Plessas Palace Hotel – Evaluare Tripadvisor: 4/5 si localizare la 900 metri de plaja. Pret camera twin: 112€/6 nopti cu mic dejun ⇒ Pret de persoana: 56€/6 nopti de cazare cu mic dejun.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 127€ + Cazare varianta 1: 45€ = 172€
  • Zbor: 127€ + Cazare varianta 2: 56€ = 183€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *