Vacanta in Malta: 114€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Malta

Malta este fără discuţie o insulă de poveste, un loc încărcat de istorie, tradiţii şi frumuseţi naturale. Însăşi capitala insulei, Valetta, face parte din patrimoniul cultural mondial al UNESCO. Aici ţi se pare că timpul a stat în loc, iar mulţimea de palate şi fortăreţe îţi încântă privirea şi te trimite cu gândul departe, în vremea Cavalerilor Ioaniţi.

Dar Malta nu este numai despre istorie, ci şi despre forme unice de relief… O vizită la Azure Window te va convinge despre acest lucru…

Iti recomandam si o vizita in satul lui Popeye, de lângă Mellieħa, locul unde în anul 1980 a fost filmat filmul omonim.

Pentru aceasta propunere de vacanta am inclus si doua variante de cazare, ambele la hoteluri cu recenzii bune, astfel incat sa o poti alege pe aceea care corespunde cel mai bine bugetului si preferintelor tale.

VACANTA IN MALTA: de la 114€/persoana
20 – 27 ianuarie 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
zbor

VARIANTA1:

hoteltopaz

VARIANTA 2:

hotelsunflower

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 52€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • VARIANTA 1Topaz Hotel Bugibba – Hotel evaluat de Tripadvisor la 4/5. Pret camera dubla cu baie privata: 123€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 62€/7 nopti de cazare.
  • VARIANTA 2Sunflower Hotel Qawra – Hotel evaluare de Tripadvisor la 3.5/5. Pret camera dubla cu baie privata: 135€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 68€/7 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 52€ + Hotel varianta 1: 62€ = 114€

sau

  • Zbor: 52€ + Hotel varianta 2: 68€ = 120€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *