City break la Praga: 69€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare + mic dejun)

praga

Azi am gasit un nou pont de calatorie pentru un city break foarte ieftin! De data aceasta, iti propunem sa petreci 3 zile la Praga, una dintre cele mai frumoase capitale europene. Pentru zbor si 3 nopti de cazare cu mic dejun inclus vei plati doar 69€/persoana, un pret cum rar gasim. Iti prezentam in continuare toate informatiile de care ai nevoie pentru a prinde aceasta oferta.

CITY BREAK LA PRAGA: 69€/persoana
21 – 24 februarie 2017, zbor din Bucuresti (via Milano)

ZBORCAZARE
z1

z2

z3

h1

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBORURI:

  • exista 3 segmente de zbor, prin urmare vei face 3 rezervari diferite folosind butoanele de mai sus, cu respectarea orelor de plecare din imagini.
  • 10€ – zbor Bucuresti – Milano, dus-intors (cu Ryanair)
  • 10€ – zbor Milano – Praga (cu Wizz Air)
  • 20€ – zbor Praga – Milano (cu Ryanair)
  • TOTAL ZBORURI: 40€/persoana, dus-intors

Daca doresti sa ai inclusa si garantie la aceste zboruri, le poti rezerva pe toate impreuna prin Kiwi.com (64€/persoana).

HOTEL:

  • Hotel Ostruvek – localizat in apropiere de statia de tramvai, cu conexiuni bune inspre centrul orasului. Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla: 57€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 29€/3 nopti de cazare, mic dejun inclus.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel cu mic dejun):

  • Zboruri: 40€ + Hotel cu mic dejun: 29€ = 69€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *