Weekend la Budapesta cu doar 49€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

Budapesta

Daca ti-e dor de o scurta vacanta, insa in cursul saptamanii esti mai tot timpul ocupat din cauza serviciului, am gasit o ocazie excelenta pentru a petrece un weekend la Budapesta, de vineri pana duminica! Si oricat de greu ti s-ar parea sa crezi, in acesti 49€ de persoana ai inclus atat zborul dus-intors din Bucuresti, cat si 2 nopti de cazare (camera dubla si baie privata)! Daca iti doresti sa mergi, te sfatuim sa iti faci rezervarile cat mai repede cu putinta, nu credem ca un asemenea tarif va fi valabil prea mult timp.

WEEKEND LA BUDAPESTA: 49€/persoana
27 – 29 ianuarie 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
z1
h1

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 36€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • Hotel Korona Pension –  localizat in apropierea mijloacelor de transport in comun. Rating Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla cu baie privata: 25€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 13€/2 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor: 36€ + Cazare: 13€ = 49€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *