Vacanta in Madeira: 231€/pers. (zboruri + 6 nopti de cazare)

Madeira

Scaldata de apele Atlanticului, Madeira isi intampina turistii cu o clima blanda pe toata durata anului. Prin urmare, daca iti doresti ca pentru cateva zile sa scapi de frigul din Romania si sa lasi hainele de iarna acasa, am gasit ocazia perfecta: zborul din Bucuresti si 6 nopti de cazare in aceasta insula de vis te vor costa doar 231€ de persoana! ?

Zborurile sunt via Lisabona. La plecare, pentru ca zborul de la Bucuresti la Lisabona ajunge seara, am inclus in acest pret si o noapte de cazare la un hotel de langa aeroport. Avionul spre Madeira pleaca a doua zi dimineata. Mai jos gasesti toate informatiile de care ai nevoie.

VACANTA IN MADEIRA: 231€/persoana
28 ianuarie – 4 februarie 2017, zbor din Bucuresti (via Lisabona)

ZBORURICAZARE AEROPORTCAZARE MADEIRA
z1a

z2

h1
h2

REZERVA ZBORURI:

REZERVA CAZARE:

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBORURI:

  • exista 2 segmente de zbor (Bucuresti – Lisabona si Lisabona – Funchal), prin urmare vei face 2 rezervari, cu respectarea exacta a orelor de plecare din imagini.
  • TOTAL ZBORURI: 147€/persoana, dus-intors

CAZARE HOTEL AEROPORT:

  • Holiday Inn Express Lisbon Airport – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla: 67€/noapte ⇒ Pret de persoana: 34€/noapte, mic dejun inclus.

CAZARE MADEIRA:

  • Residencial Funchal – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla cu baie privata: 99€/6 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 50€/6 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare hotel aeroport + cazare Madeira):

  • Zboruri: 147€ + Cazare hotel aeroport: 34€ + Cazare Madeira: 50€ = 231€

Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *