Minivacanta la Berlin: 55€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

Berlin

Tinand cont ca 24 ianuarie va fi zi libera, iti propunem sa profiti din plin de ea, insa fara sa scoti prea multi bani din portofel! Cu doar 55€ de persoana poti petrece o minivacanta la Berlin, pret ce include zbor din Bucuresti si 2 nopti de cazare la un hotel cu recenzii bune si localizat aproape de mijloacele de transport in comun.

La finalul articolului gasesti si o selectie de zboruri de pe alte aeroporturi din tara care includ data de 24 ianuarie.

MINIVACANTA LA BERLIN: 55€/persoana
23 – 25 ianuarie 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORCAZARE
zb1
h1

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 20€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Hotel 103 – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla cu baie privata: 70€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 35€/2 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor: 20€ + Hotel: 35€ = 55€

ZBORURI DIN ALTE ORASE:

Timisoara: 22 – 25 ianuarie – 10€

Cluj: 22 – 25 ianuarie – 44€


Noi iti uram spor la rezervat si vacanta frumoasa! ?

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *