City break in Sicilia: 94€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun)

City break in Sicilia

Tinand cont ca azi avem o reducere de 30% la anumite zboruri Wizz Air, iti propunem sa petreci o vacanta in cea mai mare insula din Mediterana! Sicilia este o adevarata perla a Italiei, iar asezarea sa geografica, la limita dintre Europa si Africa, a facut ca acesta insula sa aiba azi o cultura deosebit de bogata, cu influente grecesti, arabesti sau spaniole. Sicilia inseamna frumusete si perfectiune, inseamna natura, arta si arhitectura! Aici poti vedea situri arheologice impresionante si care le pot concura cu usurinta pe cele din Grecia, poti vedea plaje superbe si orasele cochete sau poti face o urcare pe vulcanul Etna, daca esti iubitor de drumetii.

La finalul articolului gasesti si o selectie de alte zboruri ieftine din Bucuresti sau Iasi. Daca iti doresti sa mergi, iti recomandam sa-ti faci de astazi rezervarile, fiind ultima zi in care la Wizz Air avem acel discount de 30%.

CITY BREAK IN SICILIA: 94€/persoana
5 – 8 martie 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zborotpcat
vilamater

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 42€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • Villa Mater – Pret camera dubla cu baie privata: 104€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 52€/3 nopti de cazare, mic dejun inclus.

PRET DE PERSOANA (zbor + cazare):

  • Zbor: 42€ + Cazare: 52€ = 94€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


ALTE ZBORURI IEFTINE DIN BUCURESTI SI IASI:

Bucuresti:

Iasi:


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *