City break la Roma: 60€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare in centrul orasului)

City break la Roma

Ne bucuram sa te anuntam ca am mai gasit o varianta pentru a petrece un city break foarte ieftin in capitala Italiei! Pentru zbor din Bucuresti si 3 nopti de cazare la un hotel localizat foarte aproape de metrou, la doar o statie de Termini, camera dubla si baie privata, vei scoate din buzunar doar 60€ de persoana! De asemenea, daca doresti, poti opta si pentru varianta cu mic dejun, diferenta de pret este una mai mult rezonabila, zborul si cazarea fiind in total 74€. Tinand cont de pretul foarte mic al acestui city break, daca iti doresti sa mergi, recomandarea noastra ar fi sa-ti faci rezervarile cat mai rapid cu putinta. Nu credem ca aceste tarife vor fi valabile prea mult timp.

La finalul articolului am inclus si o lista cu alte zboruri la preturi bune din mai multe orase din tara.

CITY BREAK LA ROMA: 60€/persoana
2 – 5 februarie 2017, zbor din Bucuresti cu Ryanair

ZBORCAZARE
zb1
cz2

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 16€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • Hotel Gordon 1 – rating Tripadvisor: 3/5, localizat in apropiere de statia de metrou Vittorio Emanuele. Pret camera dubla: 87€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 44€/3 nopti de cazare. Daca doresti, poti selecta varianta cu mic dejun, caz in care pretul de persoana al hotelului este 58€/3 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor + Hotel = 60€
  • Zbor + Hotel cu mic dejun = 74€

ZBORURI IEFTINE DIN ALTE ORASE

TIMISOARA: 26 – 30 martie – 57€

CLUJ: 3 – 10 martie – 60€

IASI: 2 – 5 februarie – 54€

CRAIOVA: 7 – 11 martie – 53€


Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *