8 martie la Londra: 108€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

Londra

Azi am gasit preturi deosebit de bune la zborurile spre Londra, motiv pentru care iti propunem o sa petreci o vacanta in aceasta frumoasa metropola, una dintre cele mai dinamice din intreaga lume! Londra este un oras in care trebuie neaparat sa ajungi macar o data in viata! Nu degeaba ea s-a clasat pe locul 1 in topul Tripadvisor Travelers’ Choise Awards “25 Best Destination in the World in 2016”.  Este un oras care are foarte multe de oferit turistilor sai: Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, British Museum, London Bridge sunt doar cateva din principalele atractii.

Cu ocazia zilei de 8 martie, pentru zbor din Bucuresti si 3 nopti de cazare la un hotel aproape de metrou, cu recenzii bune din partea turistilor, camera dubla si baie privata vei scoate din buzunar doar 108€ de persoana! Daca doresti, poti selecta si varianta cu mic dejun, caz in care tariful va fi de 131€ de persoana. De asemenea, la finalul articolului gasesti si alte date de plecare disponibile, precum si zboruri foarte ieftine din Timisoara.

Daca in aceasta minivacanta planuiesti o vizita la Madame Tussauds si o tura cu London Eye, noi iti recomandam sa iti achizitionezi biletele online, la pachet, existand astfel un discount. CLICK AICI pentru rezervari. Cu rezervarea primita pe e-mail si cu cardul bancar cu care ai facut plata online te vei prezenta la ghiseul de la Madame Tussauds pentru validare. Prima vizita se face obligatoriu aici, urmand ca din acel moment sa ai la dispozitie 90 de zile sa te dai cu roata, oricand vrei tu.

8 MARTIE LA LONDRA: 108€/persoana
8 – 11 martie 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORHOTEL
zb1

CAZARE:

cz1

CAZARE+ MIC DEJUN:

cz2

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 26€/persoana, dus-intiors

HOTEL:

  • Ruskin Hotel East Ham London – Pret camera dubla cu baie privata: 163€/3 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 82€/3 nopti de cazare. Daca doresti sa ai inclus si mic dejun, pretul de persoana este 105€.

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor + Hotel: 108€
  • Zbor + Hotel cu mic dejun: 131€

ALTE DATE DE PLECARE DISPONIBILE SI ZBORURI DIN ALTE ORASE:

BUCURESTI:

TIMISOARA:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *