Vacanta in Algarve: 219€/pers. (zboruri + 7 nopti de cazare)

Algarve

Astazi iti propunem sa vizitezi una dintre cele mai frumoase regiuni ale Europei, Algarve! Cu numeroase plaje ce au primit calificativul Blue Flag, Algarve este o destinatie in care merita sa ajungi pentru vacanta ta de vara!

In aceasta propunere de vacanta am inclus 2 variante de cazare in Albufeira, ambele prespun camera dubla si baie privata si cu recenzii bune din partea turistilor, astfel incat sa poti alege varianta cea care ti se pare cea mai convenabila pentru tine. De asemenea, daca doresti, cu ajutorul butonului albastru din subsolul acestei pagini mai poti cauta si alte hoteluri disponibile, dupa bugetul si preferintele tale.

Iata si un articol cu cateva informatii utile despre transportul in comun in regiunea Algarve: click aici

VACANTA IN ALGARVE: 219€/persoana
9 – 16 iunie 2017, zbor din Bucuresti (via Bruxelles)

ZBORCAZARE
z1

z2

VARIANTA 1:

hotel1

VARIANTA 2:

hotel2

ZBORURI DUS-INTORS:

CAZARE:

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • Exista 2 segmente de zbor, prin urmare vei face 2 rezervari diferite. Mare atentie, la rezervare te rugam sa respecti intocmai orele de plecare din imaginile de mai sus!
  • TOTAL ZBORURI: 107€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Villa Cerro – Pret camera dubla/twin cu baie privata: 224€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 112€/7 nopti de cazare.
  • VARIANTA 2: Vila Emilia –  Pret camera dubla/twin cu baie privata: 245€/7 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 123€/7 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare):

  • Zboruri + Cazare varianta 1: 219€
  • Zboruri + Cazare varianta 2:  230€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *