Weekend de primavara in Milano: 58€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

Milano

Pentru ca primavara e un moment numai bun pentru calatorii, iti propunem o escapada de weekend in Milano, la un pret cum rar gasim! Ar fi ocazia ideala pentru a evada putin din cotidian si a petrece cateva zile departe de casa, fara insa a scoate prea multi bani din portofel.

Si ca sa te poti deplasa in voie prin Milano si imprejurimi, am ales o cazare localizata  foarte aproape de metrou, cu recenzii bune din partea turistilor, camera dubla si baie privata.

La finalul articolului gasesti si o selectie de zboruri la preturi bune din Bucuresti si alte orase.

WEEKEND IN MILANO: 58€/persoana
3 – 5 martie 2017, zbor din Bucuresti cu Ryanair

ZBORCAZARE
1
2

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 16€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • Affittacamere Scacco Matto – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla cu baie privata: 84€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 42€/2 nopti de cazare.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor + Cazare = 58€

ALTE ZBORURI IEFTINE DIN BUCURESTI SI DIN ALTE ORASE

BUCURESTI:

TIMISOARA:

CLUJ:

IASI:

CRAIOVA:

SIBIU:

ORADEA:

BACAU:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *