Weekend de primavara in Atena: 63€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

Atena

Daca iti doresti sa ajungi in capitala Greciei, trebuie sa stii ca primavara este un moment foarte bun pentru a o explora, cu temperaturi numai bune pentru a te plimba prin oras. Scapi astfel de vremea sufocanta din vara si te poti bucura in voie de tot ceea ce are Atena mai frumos sa iti ofere!

Recomandarea noastra ar fi ca pe langa Acropole sa faci o vizita si in superbul cartier Plaka, cunoscut drept “Cartierul Zeilor”, un loc unde poti aprofunda cultura greaca autentica.

Si ca sa nu ai nevoie de prea multe zile de concediu, am ales ca aceasta escapada de primavara sa fie in weekend. La finalul articolului gasesti si o selectie de alte zboruri ieftine din Bucuresti, inclusiv pentru ziua de 24 ianuarie, Sfantul Valentin sau 8 martie.

WEEKEND DE PRIMAVARA IN ATENA: 63€/persoana
10 – 12 martie 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORHOTEL
zbor

VARIANTA 1:

cazare1

VARIANTA 2:

cazare2

 

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 34€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • VARIANTA 1Hotel Moka – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla/twin cu baie privata: 58€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 29€
  • VARIANTA 2Marina Hotel Athens – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla cu baie privata: 65€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 33€

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel):

  • Zbor + Hotel varianta 1 = 63€
  • Zbor + Hotel varianta 2 = 67€

ALTE ZBORURI IEFTINE DIN BUCURESTI:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *