Weekend la Budapesta: 60€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare aproape de centrul orasului)

Budapesta

Daca ti-e dor de o scurta vacanta insa in cursul saptamanii esti mai tot timpul ocupat din cauza serviciului, am gasit o ocazie excelenta pentru a petrece un weekend la Budapesta, de vineri pana duminica! Nu intamplator am ales ca aceasta escapda sa fie la sfarsitul lunii martie, primavara fiind unul dintre cele mai bune anotimpuri pentru o vizita in frumoasa capitala Ungariei!

In articol vei gasi doua propuneri de cazare, ambele aproape de metrou si centru si cu recenzii bune din partea turistilor, precum si alte zboruri ieftine disponibile din Bucuresti si Cluj.

WEEKEND LA BUDAPESTA: 60€/persoana
24 – 26 martie 2017, zbor din Bucuresti cu Wizz Air

ZBORCAZARE
1

VARIANTA 1: Fanni Budapest Guesthouse

v1

VARIANTA 2: City Comfort Apartments

v2

INFORMATII DE CALATORIE:

ZBOR:

  • 35€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Fanni Budapest Guesthouse – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera twin cu baie privata: 49€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 25€
  • VARIANTA 2City Comfort Apartments – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla buget: 50€/2 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 25€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 60€


ALTE ZBORURI IEFTINE DIN BUCURESTI SI CLUJ:

CLUJ:

BUCURESTI:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *