Vacanta de vara in Agadir: 240€/pers. (zboruri + 9 nopti de cazare)

Agadir

Pentru ca este una dintre cele mai frumoase tari ale Africii, iti propunem azi o vacanta  de o saptamana in Maroc, pe tarmul Oceanului Atlantic si în imediata apropiere a muntilor Atlas, in renumita statiune Agadir! Zborurile si 9 nopti de cazare la un hotel cu recenzii bune din partea turistilor (camera dubla si baie privata) te vor costa doar 240€ de persoana! In acest pret am inclus si o noapte de cazare la un hotel de langa aeroportul din Bruxelles, la retur zborul spre Bucuresti fiind a doua zi dimineata. Daca doresti, pentru un pret mai mare, poti opta si pentru o varianta de cazare cu all inclusive.

VACANTA IN AGADIR: de la 240€/persoana
6 – 16 iunie 2017, zbor din Bucuresti

ZBORURICAZARE AGADIRCAZARE AEROPORT
zotpaga28zagaotp28

VARIANTA 1:

caga1

VARIANTA 2:

caga2

caecrl

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 39€/persoana, dus-intors – zbor Bucuresti – Bruxelles, operat de Ryanair (daca se selecteaza in motorul de cautare site-ul oficial Ryanair)
  • 67€/persoana, dus-intors – zbor Bruxelles – Agadir, operat de Ryanair
  • TOTAL ZBORURI: 106€/persoana, dus-intors
  • Daca doresti, poti rezerva aceste zboruri si cu garantie pentru conexiune inclusa, prin kiwi.com: click aici (147€/persoana, dus-intors).

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Ibis Budget Agadir – Pret camera dubla, baie privata: 219€/9 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 110€
  • VARIANTA 2: Les Almohades Beach Resort Agadir – Pret camera dubla, baie privata: 612€/9 nopti de cazare ⇒ Pret de persoana: 306€, all inclusive.

CAZARE AEROPORT:

  • Ibis Budget Charleroi Aeroport – Pret camera dubla: 47€/noapte ⇒ Pret de persoana: 24€

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare Agadir + cazare aeroport): 240€ sau 436€ cu all inclusive

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *