Minivacanta la Berlin: 65€/pers. (zbor + 2 nopti de cazare)

city-break ieftin la berlin

Daca ti-e dor de o minivacanta, insa nu ai vrea sa platesti prea multi bani pe zbor si cazare, ai putea pune pe lista calatoriilor tale acest pont de calatorie la Berlin, in luna mai! Pentru zbor din Bucuresti si 2 nopti de cazare vei scoate din buzunar doar 65€ de persoana! La finalul articolului gasesti si cateva exemple de zboruri din Timisoara si Cluj.

MINIVACANTA LA BERLIN: 65€/persoana
10 – 12 mai 2017, zbor din Bucuresti

ZBORCAZARE
zborotpsxf509
hotel1sxf

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 30€/persoana, dus-intors (acest pret poate fi obtinut daca in motorul de cautare se selecteaza site-ul oficial Ryanair)

CAZARE:

  • B1 Tourist Hotel Berlin – Pret camera dubla, baie privata: 70€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 35€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 65€

 


ZBORURI IEFTINE DIN ALTE ORASE:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *