Vacanta in Gran Canaria: 244€/pers. (zbor + 6 nopti de cazare)

Gran Canaria

Pentru ca inca se mai gasesc tarife bune la zborurile TAP Portugal din Bucuresti, iti propunem sa petreci o vacanta insorita in Gran Canaria, a treia cea mai mare insula din arhipelagul Canare dupa Tenerife si Fuerteventura! Plajele intinse de aici sunt absolut superbe!

In articol am inclus doua variante de cazare, ambele in sudul insulei, mai exact in Maspalomas. De asemenea, gasesti la final si o selectie de alte zboruri ieftine disponibile.

VACANTA IN GRAN CANARIA: 244€/persoana
20 – 26 septembrie 2017, zbor din Bucuresti, cu TAP Portugal

ZBORCAZARE
zb1403-2A

VARIANTA 1:

lpa1

VARIANTA 2:

lpa2

 

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 166€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1Los Juncos I Apartments Gran Canaria – Evaluare: 3/5. Pret apartament: 156€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 78€
  • VARIANTA 2Apartamentos Las Arenas Gran Canaria – Evaluare: 3.5/5. Pret garsoniera: 174€/6 nopti ⇒ Pret de persoana: 87€. Daca doresti, poti opta si pentru varianta cu mic dejun, caz in care pretul de persoana este 141€, sau demipensiune: 210€.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor + Cazare 1: 244€
  • Zbor + Cazare 2: 253€

ALTE ZBORURI IEFTINE DISPONIBILE CU TAP PORTUGAL:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *