Vacanta in Oludeniz: 174€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare cu mic dejun + transfer aeroport)

Oludeniz

Am gasit tarife excelente la zborurile Pegasus din Bucuresti catre Dalaman (via Istanbul), asa ca iti propunem o vacanta intr-o locatie absolut superba, Oludeniz! Pentru zbor din Bucuresti, 7 nopti de cazare cu mic dejun la hotel cu scor 4/5 Tripadvisor si transfer aeroport – hotel si invers, vei scoate din buzunar doar 174€ de persoana!

VACANTA IN OLUDENIZ: 174€/persoana
25 mai – 1 iunie 2017, zbor din Bucuresti, cu Pegasus Airlines

ZBORCAZARETRANSFER
flight-pegasus1
flight-pegasus2

VARIANTA 1:

cazare2-170

VARIANTA 2:

cazare21-170

transfer-hoppa1703

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 120€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • VARIANTA 1Majestic Hotel Oludeniz –  Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera twin economica: 84€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 42€, mic dejun inclus
  • VARIANTA 2Blue Lagoon Hotel Oludeniz – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla/twin: 105€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 53€, mic dejun inclus

TRANSFER AEROPORT – HOTEL:

  • 12€/persoana, dus-intors

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare + transfer): 174€ (cu hotel 1) sau 185€ (cu hotel 2)

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *