Vacanta in Sardinia: 236€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Sardinia

Nu gasim in fiecare zi oferte bune in Sardinia pentru lunile mai calduroase din an, dar se pare ca azi norocul a fost de partea noastra si am dat peste niste preturi bune atat la zbor, cat si la cazare. Astfel, pentru zbor din Bucuresti si 7 nopti de cazare,  la inceputul lunii mai, vei scoate din buzunar doar 236€ de persoana!

VACANTA IN SARDINIA: 236€/persoana
3 – 10 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air

ZBORCAZARE
zbor1-1803

VARIANTA 1:

cazare1-1803

VARIANTA 2:

cazare1a-1803

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 96€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1Bed & Breakfast Aba Maya Alghero – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla, baie privata: 280€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 140€
  • VARIANTA 2Residence Picale Alghero – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret studio, baie privata: 296€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 148€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor + Cazare 1: 236€
  • Zbor + Cazare 2: 244€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *