Vacanta de vara in Bodrum: 242€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare cu all inclusive + transfer)

Bodrum

Am gasit tarife excelente la zborurile Pegasus spre Turcia, asa ca azi iti propunem sa petreci o vacanta de relaxare in insoritul Bodrum! Astfel, in luna iunie, pentru zbor din Bucuresti, 7 nopti de cazare la un hotel cu all inclusive si transfer la si de la aeroport  vei scoate din buzunar doar 242€ de persoana!

VACANTA IN BODRUM: 242€/persoana
14 – 21 iunie 2017, zbor din Bucuresti cu Pegasus

ZBORCAZARETRANSFER
zbor1-bodrum1903
zbor2-bodrum1903
cazare1-bodrum1903
cazare2-bodrum1903
transfer-bodrum1903

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 112€/persoana, dus-intors

HOTEL:

  • VARIANTA 1Bodrum Nova Suites Hotel – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla/twin, baie privata: 239€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 120€, all inclusive
  • VARIANTA 2Hotel Eken Resort Bodrum – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera dubla, baie privata: 274€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 137€, all inclusive

TRANSFER AEROPORT – HOTEL – AEROPORT:

  • 10€/persoana, dus-intors

PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel all inclusive + transfer): 

  • Zbor + hotel 1 + transfer: 242€
  • Zbor + hotel 2 + transfer: 259€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *