Bologna si Ravenna: 116€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare cu mic dejun + transfer)

Bologna

Cunoscut sub denumirea de “orasul rosu” datorita culorii cladirilor sale, Bologna este cel mai mare oras al provinciei Emilia – Romagna. Aici poti vizita Turnul Asinelli, simbolul orasului, cu o inaltime de 97 metri. Desi ai de urcat 498 de trepte din lemn, privelistea panoramica de sus merita tot efortul! Pur si simplu iti va taia rasuflarea! Si pentru ca acest city break sa fie unul de neuitat, iti propunem ca pe langa Bologna sa faci o excursie de o zi si in Ravenna, un orasel suberb si cu o istorie foarte bogata, cunoscut drept “orasul mozaicurilor“. Pentru zbor din Bucuresti, 3 nopti de cazare cu mic dejun in Bologna si transfer Bologna – Ravenna – Bologna vei scoate din buzunar doar 116€/persoana! La finalul articolului gasesti si o selectie de alte zboruri ieftine disponibile din alte orase din tara.

BOLOGNA SI RAVENNA: 116€/persoana
7 – 10 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Blue Air la plecare si cu Wizz Air la intoarcere

ZBORCAZARETRANSFER
z1-2003
h1-2003
trs-2003

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 35€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • Imperial Hotel Bologna – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla economica, baie privata: 132€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 66€, mic dejun inclus

TRANSFER BOLOGNA – RAVENNA – BOLOGNA:

  • 15€/persoana, dus-intors (cu Trenitalia)

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare + transfer): 116€


ZBORURI SPRE BOLOGNA DIN ALTE ORASE:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *