Vacanta in Ibiza: 194€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare aproape de plaja)

Ibiza

Astazi te trimitem in Insulele Baleare, in locul in care distractia este la ea acasa, in insorita si fermecatoarea Ibiza!

Am inclus in articol doua variante de cazare, ambele sunt aproape de plaja si au review-uri bune din partea turistilor, cu diferenta ca a doua are inclus si micul dejun.

Daca iti place combinatia dintre soare, plaja si distractie, atunci aceasta micuta insula este categoric alegerea perfecta pentru tine! ?

VACANTA IN IBIZA: 194€/persoana
8 – 13 mai 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair si easyJet

ZBORURICAZARE
z3-2003

VARIANTA 1:

c3ibz

 

VARIANTA 2:

c3a-2003

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 81€/persoana, dus-intors, garantie de conexiune inclusa (la rezervarile prin vola.ro sau kiwi.com)

CAZARE:

  • VARIANTA 1: Apartamentos Tropical Garden – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Localizare: 500 metri de plaja. Pret studio, baie privata: 226€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 113€
  • VARIANTA 2Hotel Marigna – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Localizare: 200 metri de plaja.  Pret camera twin, baie privata: 242€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 121€, mic dejun inclus

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare): 

  • Zboruri + Cazare 1: 194€
  • Zboruri + Cazare 2: 202€, mic dejun inclus

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *