Vacanta in Santorini: 203€/pers. (zbor + 5 nopti de cazare)

Santorini

Astazi te trimitem intr-o insula de la Marea Egee absolut superba, Santorini! Desi este o destinatie destul de scumpa, am gasit o varianta foarte convenabila de zboruri si cazare pentru care nu vei scoate foarte multi bani din buzunar! In articol am inclus trei variante de cazare, astfel incat sa o poti alege pe cea care corespunde cel mai bine bugetului si preferintelor tale. Daca iti doresti sa mergi, recomandarea noastra ar fi sa iti faci rezervarile din timp, ne asteptam ca preturile sa creasca in perioada nu foarte indepartata.

VACANTA IN SANTORINI: 203€/persoana
18 – 23 septembrie 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair si Volotea

ZBORURICAZARE
z2-2003

z2a-2003

VARIANTA 1:

c2-2003

VARIANTA 2:

c2a-2003

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 66€/persoana, dus-intors – zbor Bucuresti – Atena, operat de Ryanair. Pentru acest pret se selecteaza in motorul de cautarea optiunea “Ryanair site oficial”
  • 74€/persoana, dus-inrors – zbor Atena – Santorini, operat de Volotea.
  • TOTAL ZBORURI: 140€/persoana, dus-intors.
  • Optional, poti rezerva aceste zboruri si cu garantie pentru conexiune inclusa prin vola.ro sau kiwi.com, insa tariful este ceva mai mare: click aici

CAZARE:

  • VARIANTA 1Agios Antonios – Pret camera dubla, baie privata: 125€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 63€
  • VARIANTA 2Spiridoula Studios Perissa – Pret studio, baie privata: 135€/5 nopti ⇒ Pret de persoana: 68€

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • Zbor + Cazare 1: 203€
  • Zbor + Cazare 2: 208€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *