Weekend prelungit la Roma: 94€/pers. (zbor + cazare + mic dejun)

City break la Roma

Daca iti doresti sa vizitezi Orasul Etern fara sa scoti prea multi bani din buzunar, iata o idee despre cum ai putea face asta fara sa platesti prea mult pe zbor si cazare… Am selectat un zbor de dimineata si un retur seara, astfel incat sa ai practic la dispozitie 3 zile in Roma cu doar 2 nopti de cazare! O metoda eficienta pentru a reduce costurile acestei vacante.  Daca, pe langa pret, mai punem la socoteala si faptul ca e vorba practic de un weekend prelungit, atunci ai toate motivele sa nu stai prea mult pe ganduri si sa alegi aceasta escapada la Roma!

CITY BREAK LA ROMA: 94€/persoana
23 – 25 septembrie 2017, zbor din Bucuresti, cu Ryanair

ZBORCAZARE
zborotp-cia2003

hotelbeethoven2003

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 48€/persoana, dus-intors (pentru acest pret trebuie ca in motorul de cautare sa selectezi optiunea “Ryanair site oficial”

CAZARE:

  • Hotel Beethoven Rome – Pret camera dubla/twin, baie privata: 92€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 46€ cu mic dejun si taxa de oras inclusa.

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare): 94€


ZBORURI IEFTINE DIN ALTE ORASE:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *