Vacanta in Bali: 535€/pers. (zboruri + 9 nopti de cazare + bagaj de cala)

Bali

Am gasit o varianta foarte ieftina de zboruri combinate pe ruta Bucuresti – Bali, via Amsterdam, motiv pentru care astazi iti propunem o vacanta in Insula Zeilor la un pret excelent! Zborurile cu bagaj de cala si 9 nopti de cazare in Bali te vor costa doar 535€ de persoana!

Fiind vorba de zboruri combinate, pentru mai multa siguranta, noi am selectat ca la plecare sa ai zborurile in zile diferite si am inclus in pretul de mai sus si o noapte de cazare la un hotel de langa Aeroportul Schiphol din Amsterdam. Fiind o vacanta DIY, daca doresti, poti opta si pentru zboruri in aceeasi zi si implicit fara noapte de cazare langa aeroport, caz in care pretul vacantei va scadea si mai mult, la 510€ de persoana, insa escala in Amsterdam ar fi de doar 2h 35min.

Preturile la zboruri se pot modifica oricand, asadar iti recomandam sa-ti faci cat mai rapid rezervarile daca iti doresti sa mergi.

VACANTA IN BALI: 535€/persoana
17 – 29 noiembrie 2017, zbor din Bucuresti – Amsterdam cu Tarom si Amsterdam – Denpasar cu Xiamen Airlines

ZBORURICAZARE BALICAZARE AEROPORT
z1-otp-ams
z2-ams-dps1
cazare-bali-104
cazare-ams

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 92€/persoana, dus-intors – Bucuresti – Amsterdam, bagaj de cala inclus
  • 379€/persoana, dus-intors – Amsterdam – Denpasar, bagaj de cala inclus

CAZARE BALI:

  • Kiki Residence Bali – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera queen cu baie privata: 77€/9 nopti ⇒ Pret de persoana: 39€

CAZARE AEROPORT AMSTERDAM:

  • Ibis Budget Amsterdam Airport – Hotelul ofera transfer gratuit la si de la aeroport. Pret camera cu baie privata: 49€/noapte ⇒ Pret de persoana: 25€

PRET DE PERSOANA (include zboruri + cazare Bali + cazare aeroport Amsterdam): 535€

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *