City break de vara in Praga: 123€/pers. (zboruri + 3 nopti de cazare)

praga

Azi am gasit un nou pont de calatorie pentru un city break foarte ieftin! De data aceasta, iti propunem ca in luna iunie sa vizitezi Praga, una dintre cele mai frumoase capitale europene! Pentru zboruri cu garantie de conexiune inclusa si 3 nopti de cazare vei scoate din buzunar doar 123€/persoana!

CITY BREAK LA PRAGA: 123€/persoana
20 – 23 iunie 2017, zbor din Bucuresti

ZBORURICAZARE
z1-2404

VARIANTA 1

c1-2404

VARIANTA 2

c1a-2404

INFORMATII DE CALATORIE

ZBORURI:

  • 81€/persoana, dus-intors, garantie pentru conexiune inclusa la zborurile prin kiwi.com, Vola si Flyhaks.

CAZARE:

  • VARIANTA 1Mars Hotel Prague – Evaluare Tripadvisor: 3.5/5. Pret camera twin cu baie privata: 84€ ⇒ Pret de persoana: 42€
  • VARIANTA 2Hotel Aron – Evaluare Tripadvisor: 3/5.Pret camera dubla/twin cu baie privata: 104€ ⇒ Pret de persoana: 52€, mic dejun inclus

PRET DE PERSOANA (include zboruri  + cazare):

  • 123€ (zboruri + cazare 1)
  • 133€ (zboruri + cazare 2)

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *