Vacanta de vara in Antalya: 198€/pers. (zbor + 7 nopti de cazare)

Antalya

 

Am gasit tarife excelente la zborurile Pegasus din Bucuresti, prin urmare daca ai in plan o vacanta in Antalya, ar fi un moment bun sa-ti faci rezervarile. Propunerea noastra de vacanta este in plina vara, respectiv in luna august, iar zborul din Bucuresti si 7 nopti de cazare in Antalya te-ar costa doar 198€ de persoana!

VACANTA DE VARA IN ANTALYA: 198€/persoana
10 – 17 august 2017, zbor din Bucuresti, operat de Pegasus (via Istanbul)

ZBORCAZARE
z2a-705
z2b-705

VARIANTA 1

c2-705

VARIANTA 2

c2a-705

INFORMATII DE CALATORIE

ZBOR:

  • 122€/persoana, dus-intors

CAZARE:

  • VARIANTA 1Life Hotel Antalya – Evaluare Booking: 8.5/10. Pret camera twin, baie privata: 151€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 76€
  • VARIANTA 2Sabah Pension – Evaluare Booking: 8.3/10.  Pret camera dubla/twin, baie privata: 210€/7 nopti ⇒ Pret de persoana: 105€, mic dejun inclus

PRET DE PERSOANA (include zbor + cazare):

  • 198€ (zbor + cazare 1)
  • 227 (zbor + cazare 2 cu mic dejun)

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *