City break de vara in Varsovia: 82€/pers. (zbor direct + 3 nopti de cazare)

City break la Varsovia

Daca iti doresti sa pui Polonia pe lista calatoriilor tale, am gasit o varianta foarte ieftina pentru a petrece un city break in plina vara la Varsovia! Pentru zbor direct din Bucuresti si 3 nopti de cazare la hotel Ibis cu scor bun Tripadvisor,  vei scoate din buzunar doar 82€ de persoana!

CITY BREAK VARSOVIA: 82€/persoana
2 – 5 iulie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1-806

VARIANTA 1

c1-806

VARIANTA 2

c1a-806

INFORMATII CITY BREAK

ZBOR
  • 50€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
HOTEL
  • VARIANTA 1Ibis Budget Warszawa Centrum – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla/twin, baie privata: 64€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 32€
  • VARIANTA 2: Ibis Budget Warszawa Reduta – Evaluare Tripadvisor: 4/5. Pret camera dubla/twin, baie privata: 64€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 32€
PRET DE PERSOANA (include zbor + hotel)
  • 82€ (zbor + hotel 3 nopti)
HARTA HOTEL 1
HARTA HOTEL 2

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE VARSOVIA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *