City break de 3 zile la Milano: 71€/pers. (zbor + cazare)

Milano

Ryanair are tarife foarte bune la zborurile spre Milano, astfel ca in luna cadourilor un city break de 3 zile (pe durata weekend-ului) in capitala modei te-ar putea costa doar 71€ de persoana.

Zborul din Bucuresti are plecare dimineata (ora 7.00), iar returul este seara (ora 18.35), asadar vei avea 3 zile pline sa explorezi Milano, insa vei face in acelasi timp si economii la cazare, platind doar doua nopti.

Atunci cand faci rezervarea zborului,  pentru cel mai mic tarif disponibil, selecteaza Ryanair site oficial in motorul de cautare.

La final vei gasi si multe alte exemple de zboruri foarte ieftine din Bucuresti si din alte orase.

CITY BREAK MILANO: 71€/persoana
8 – 10 decembrie 2017, zbor cu Ryanair din Bucuresti

ZBORCAZARE
z3-2507

VARIANTA 1

c3-2507

VARIANTA 2

c3a-2507

INFORMATII CITY BREAK:

ZBOR
  • 30€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Ryanair.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Ornato Dependance – Evaluare Booking: 8.3/10. Pret camera dubla/twin: 81€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 41€, taxa de oras inclusa (o vei plati la hotel).
  • VARIANTA 2: Residenza Cenisio – Evaluare Booking: 7.2/10. Pret camera dubla/twin: 89€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 45€, taxa de oras inclusa (o vei plati la hotel).
PRET DE PERSOANA (include zbor + 2 nopti de cazare)
  • 71€ (zbor + cazare 1)
  • 75€ (zbor + cazare 2)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE MILANO

DIN CLUJ:

DIN TIMISOARA:

DIN BUCURESTI:

DIN CRAIOVA:

DIN SIBIU:

DIN IASI:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *