Zboruri ieftine spre Croatia in august si septembrie: 152€/pers. Dubrovnik, 168€/pers. Split

Croatia

Croatia Airlines a scazut preturile la biletele de avion din Bucuresti spre Dubrovnik si Split ceea ce ar putea fi o ocazie numai buna pentru a-ti organiza o vacanta insorita la Marea Adriatica in august sau septembrie. Tarifele incep de la 152€ de persoana pentru Dubrovnik sau 168€ pentru Split.

Nu uita ca pentru a gasi cele mai bune variante de cazare poti folosi butonul albastru “Hoteluri” din subsolul acestei pagini si sa selectezi in motorul de cautare ordonarea ofertelor in functie de pret.

DUBROVNIK:

z2-dubrovnik

SPLIT:

z2-split

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *