MULTI-CITY: Milano, Praga si Bruxelles: 79€/persoana, toate zborurile

praga

Am vrea să te întrebăm acum cât de mult îţi place să călătoreşti? Eşti adeptul unui singur concediu pe an, la mare, în destinaţia pe care ai găsit-o la un tarif bun sau îţi place să călătoreşti de cel puţin 2 – 3 ori pe an? Noi credem că fiecare persoană merită să aibă mai mult decât un singur concediu anual. Cu atât mai mult cu cât traversăm o perioadă în care zborurile companiilor low-cost au uneori preţuri incredibil de mici… În plus, muncim mult şi trebuie ca din când în când să ne mai şi relaxăm şi să ne debarasăm de gândurile de la serviciu.

Pentru acei iubitori ai vacanţelor care ne dau dreptate, lansăm azi o nouă rubrică pe blog pe care o vom numiZboruri multi-city. Aici vom publica variante de zboruri spre destinaţii multiple la preţuri mici şi foarte mici. La unele vom adăuga şi diverse variante de cazare la tarife bune. Spre exemplu, astăzi îţi propunem să zbori de la  Bucureşti la Milano, unde vei sta din 8 octombrie dimineata şi până în 10 octombrie seara. Atunci vei zbura la Praga şi vei rămâne acolo până în data 14.10. Ultima ta destinaţie va fi Bruxelles, pe care îl poţi explora în două zile (eventual poţi alege să le petreci la Bruges dacă te tentează mai mult), urmând ca de acolo să te întorci la Bucureşti. Sună bine, nu-i aşa? Şi cum sună dacă îţi spunem şi că pentru toate aceste zboruri vei plăti doar 79€ de persoana?

Ideea ne-a venit în ultimul nostru city break, când cu o seara înainte de plecare ne gândeam ce mişto ar fi să mai petrecem câteva zile într-o altă locaţie. Parcă e întotdeauna greu când ştim că e ultima zi de vacanţă. Aşadar, dacă şi tu eşti ca noi şi simţi nu eşti liniştit cât timp nu ai minim un bilet de avion rezervat, atunci sperăm ca aceste variante de zboruri multi-city să-ţi fie utile. Călătorii frumoase îţi dorim… şi cât mai multe destinaţii!!!

Iată şi propunerea noastră de azi precum şi butoanele pentru rezervări:

8 octombrie: BUCURESTI (OTP) – MILANO (BGY), cu Wizz Air

multiz1-1208

10 octombrie: MILANO (BGY) – PRAGA (PRG), cu Wizz Air

multiz1a-1208

14 octombrie: PRAGA (PRG) – BRUXELLLES (BRU), cu Czech Airlines

multiz1b-1208

16 octombrie: BRUXELLES (CRL) – BUCURESTI (OTP), cu Wizz Air

multiz1c-1208

TOTAL ZBORURI: 79€/persoana 🙂

În cazul în care doreşti să pleci dintr-un alt oraş şi nu din Bucureşti, poţi schimba oraşul în motorul de căutare pentru a vedea preţurile. Practic, vei schimba oraşul de plecare la primul zbor şi oraşul de întoarcere la ultimul zbor, celelalte două zboruri (Milano – Praga şi Praga – Bruxelles) rămânând neschimbate.

Iată şi nişte propuneri de cazare pentru fiecare oraş. Poţi căuta şi tu altele în motorul de căutare, în funcţie de buget şi preferinţe.

PROPUNERI CAZARE:

Milano 8 – 10 octombrie:

  • Ornato Dependance – Pret camera dubla economica: 95€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 48€, taxa de oras inclusa.

Praga 10 – 14 octombrie:

  • Hostel Kolbenka – Pret camera twin: 118€/4 nopti ⇒ Pret de persoana: 59€, taxa de oras inclusa.

Bruxelles 14 – 16 octombrie (aici poti opta si pentru cazare in Bruges – da un search in momondo)

  • Condo Gardens Brussels Aparthotel – Pret studio: 104€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 52€, taxa de oras inclusa.

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars

 

Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *