City break in Sicilia: 92€/pers. (zbor + 3 nopti de cazare)

City break in Sicilia

Cu situri arheologice care le pot concura cu usurinta pe cele din Grecia, Sicilia este o destinatie pe care trebuie sa o bifeze orice iubitor de calatorii. Acum este un moment potrivit pentru a-ti organiza un city break de toamna, mai ales ca Wizz Air are preturi excelente la biletele de avion spre Catania.

In articol am inclus doua variante de cazare in Catania, prima fiind un apartament localizat chiar in centrul orasului (Catania City Center B&B), in timp ce a doua varianta (Villa Mater) se afla la 10 minute de mers cu masina de centru, dar la care ai micul dejun inclus pentru o diferenta foarte mica de pret. Varianta este potrivita in cazul in care preferi sa inchiriezi masina. O poti alege pe cea care ti se pare mai convenabila. Ambele variante de cazare propuse au punctaj bun pe Booking.

La finalul articolului gasesti si alte cateva exemple de zboruri ieftine disponibile din Bucuresti si Iasi.

CITY BREAK SICILIA: 92€/persoana
25 – 28 octombrie 2017, zbor cu Wizz Air din Bucuresti

ZBORCAZARE
z1-2508

VARIANTA 1

c1-2508

VARIANTA 2

c1a-2508

INFORMATII CITY BREAK

ZBOR
  • 41€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Wizz Air.
CAZARE
  • VARIANTA 1: Catania City Center B&B – Evaluare Booking: 8.2/10. Localizare: in centrul orasului Catania. Pret apartament cu un dormitor: 102€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 51€
  • VARIANTA 2: Villa Mater – Evaluare Booking: 7.8/10. Localizare: la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului Catania. Pret camera dubla/twin: 104€/4 noopti ⇒ Pret de persoana: 52€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 3 nopti de cazare)
  • 92€ (zboruri + cazare 1)
  • 93€ (zboruri + cazare 2 cu mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE CATANIA

DIN BUCURESTI:

  • 11 – 14 octombrie – 43€ – REZERVA
  • 24 – 28 octombrie – 41€ – REZERVA

DIN IASI:

  • 23 – 27 octombrie – 52€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *