3 zile in Bologna: 71€/pers. (zbor + cazare + mic dejun)

Bologna

Zborurile spre Bologna au preturi mici asa ca nu este deloc greu sa iti organizezi un city break ieftin aici. Pentru a maximiza timpul petrecut in Bologna, noi iti propunem sa alegi un zbor cu plecare dimineata si un retur la Bucuresti seara. Economisesti in acest mod o noapte de cazare la hotel si ai la dispozitie 3 zile pentru a vizita orasul si imprejurimile.

Cunoscut sub denumirea de “orasul rosu” datorita culorii cladirilor sale, Bologna este cel mai mare oras al provinciei Emilia – Romagna. Aici poti vizita Turnul Asinelli, simbolul orasului, cu o inaltime de 97 metri. Desi ai de urcat 498 de trepte din lemn, privelistea panoramica de sus merita tot efortul! De asemenea, din Bologna poti sa faci o excursie si in Ravenna, un orasel cu o istorie foarte bogata si cunoscut drept “orasul mozaicurilor“.

La rezervarea biletului de avion pentru cel mai mic pret (cel afisat in screenshot) va trebui sa alegi in motorul de cautare zborul operat de Ryanair (plecare la 7:15 dimineata din Bucuresti si retur din Bologna la ora 18:20) si sa selectezi “Ryanair site oficial” pentru efectuarea rezervarii.

CITY BREAK BOLOGNA: 71€/persoana
17 – 19 octombrie 2017, zbor cu Ryanair din Bucuresti

ZBORCAZARE
z2-3008
c2-3008

INFORMATII CITY BREAK

ZBORURI
  • 26€/persoana, dus-intors.
  • Zbor direct, operat de Ryanair.
CAZARE
  • Imperial Hotel Bologna – Pret camera dubla/twin economica, baie privata: 90€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 45€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zboruri + 2 nopti de cazare + mic dejun)
  • 71€ (zbor dus-intors + cazare)
HARTA HOTEL

ALTE ZBORURI IEFTINE SPRE BOLOGNA

DIN BUCURESTI:

DIN CLUJ:

DIN TIMISOARA:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *