City break de 3 zile la Milano: 75€/pers. (zbor + cazare)

mxp

Legaturile aeriene bune spre Milano din Bucuresti si din tara fac ca pretul unui city break aici sa fie foarte mic. Spre exemplu, in propunerea de azi zborul dus-intors si 2 nopti de cazare cu taxa de oras inclusa (pe care o vei achita doar la hotel) te vor costa numai 75€ de persoana. Stim, nu suna rau deloc! 🙂

Pentru a face economii la cazare, am selectat un zbor cu plecare din Bucuresti la ora 6.10 dimineata (cu Wizz Air) si un retur cu plecare din Milano seara, la ora 20.05 (cu Ryanair). Astfel vei avea practic la dispozitie 3 zile pline sa colinzi stradutele si magazinele din capitala modei, dar vei plati doar doua nopti de cazare. Acest zbor dus-intors te va costa in prezent doar 17€ de persoana, cu precizarea ca va trebui sa rezervi separat biletul pentru plecare si separat pentru intoarcere, fiind vorba de zboruri cu companii aeriene diferite.

Pentru segmentul de zbor Milano – Bucuresti iti recomandam sa selectezi in motorul de cautare site-ul oficial Ryanair pentru a beneficia de cel mai mic tarif valabil la momentul rezervarii.

La final ai si alte zboruri la preturi mici disponibile din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

CITY BREAK MILANO: 75€/persoana
24 – 26 octombrie 2017, zbor din Bucuresti, cu Wizz Air la plecare si cu Ryanair la intoarcere

ZBORCAZARE
z1-1209z1a-1209
c1-1209

INFORMATII CITY BREAK

ZBOR
  • 17€/persoana, dus-intors.
  • Zborurile sunt directe. La plecare zbori cu Wizz Air la Milano Bergamo (BGY), iar la retur ai zbor cu Ryanair de la Milano Malpensa (MXP)
CAZARE
  • Residenza Cenisio – Pret camera dubla/twin, baie privata: 116€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 58€, taxa de oras inclusa (taxa se va achita la cazare).
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 2 nopti de cazare cu taxa de oras inclusa)
  • 75€ (zbor + 2 nopti de cazare)

ALTE ZBORURI SPRE MILANO

DIN BUCURESTI:

  • 16 – 18 octombrie – 26€ – REZERVA
  • 22 – 25 octombrie – 24€ – REZERVA

DIN CLUJ:

  • 21 – 24 octombrie – 29€ – REZERVA
  • 23 – 26 octombrie – 29€ – REZERVA

DIN TIMISOARA:

  • 9 – 11 octombrie –  17€ – REZERVA
  • 20 – 23 noiembrie – 17€ – REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *