City break de 3 zile la Milano: 63€/pers. (zbor + cazare)

Zboruri spre Milano

Zborurile spre Milano au preturi mici ceea ce face ca un city break aici sa coste extrem de putin. Spre exemplu, in propunerea noastra vei plati pentru 3 zile la Milano doar 63€ de persoana, pret ce include zborul dus-intors, cazare si taxa de oras pe care o vei achita la hotel.

Pentru a avea mai mult timp la dispozitie, am selectat ca la plecare sa ai zbor dimineata devreme (decolare din Bucuresti la ora 6:50) si un retur de la Milano seara (decolare la 19:40), astfel ca vei avea 3 zile pline sa colinzi stradutele si magazinele din Milano si vei face in acelasi timp si economii la cazare platind doar 2 nopti.

La final gasesti si alte zboruri spre Milano la preturi mici din Bucuresti, Cluj si Timisoara.

UPDATE 28.09.17:

Zborul de retur Ryanair Milano MXP – Bucuresti din data de 25 noiembrie este anulat. Din acest motiv, cea mai convenabila varianta este sa rezervi zborul Blue Air cu plecare de la Milano LIN ora 15.55. Pentru rezervari poti accesa aici site-ul Blue Air. Pretul unui bilet in acest moment este 155 lei. Alta varianta ar fi zborul Wizz Air cu plecare de la Milano BGY, dar plecarea este dimineata. Daca deja ai facut rezervare la Ryanair, poti contacta compania pentru selectarea gratuita a unui alt zbor sau restituirea contravalorii acestuia.

CITY BREAK MILANO: 63€/persoana
23 – 25 noiembrie 2017, zboruri din Bucuresti cu Wizz Air la plecare si cu Ryanair la intoarcere

ZBORCAZARE
z2-2609z2a-2609
c2-2609

INFORMATII CITY BREAK

ZBORURI
  • 7€/persoana Bucuresti – Milano (BGY) cu Wizz Air.
  • 10€/persoanana Milano (MXP) – Bucuresti cu Ryanair.
CAZARE
  • Ornato Dependance – Pret camera dubla/twin economica, baie privata: 91€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 46€. In acest pret este inclusa si taxa de oras de 4€/persoana/noapte, dar pe care o vei achita doar la momentul cazarii. 
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 2 nopti de cazare + taxa de oras)
  • 63€ (zbor, cazare si taxa de oras)
HARTA CAZARE

ALTE ZBORURI SPRE MILANO

DIN BUCURESTI:


DIN CLUJ:


DIN TIMISOARA:

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.

Widget not in any sidebars
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *