MULTI-CITY BREAK: Roma si Malta: 97€/pers. (zboruri + 4 nopti de cazare)

colaj-roma-malta

A venit momentul sa iti propunem o noua escapada inedita! Cu doar 97€ de persoana poti vizita doua locatii: Roma si Malta. In tarif ai zboruri pe ruta Bucuresti – Roma – Malta – Bucuresti si 4 nopti de cazare (2 la Roma si 2 in Malta).

 

Prima ta oprire va fi la Roma, urmand ca dupa doua zile petrecute aici sa calatoresti in Malta, acolo unde ai cazare pentru inca 2 nopti. Aceste zboruri (Bucuresti – Roma si Roma – Malta sunt operate de Ryanair), iar la efectuarea rezervarilor va trebui sa selectezi in motorul de cautare Ryanair site-oficial pentru a beneficia de cel mai mic tarif (asa cum apare si in screenshot). Din Malta te vei intoarce la Bucuresti, iar acest zbor este operat de Wizz Air. Daca mai esti si membru Wizz Discount, cu atat mai bine, va fi chiar mai ieftin.

 

In cazul in care preferi sa stai mai mult in Malta, poti opta in motorul de cautare pentru retur pe data de 23 ianuarie, pretul zborului cu Wizz Air fiind asemanator. In ceea ce priveste cazarea in Malta, trebuie doar sa modifici datele in motorul de cautare pentru a vedea care este pretul.

 

Inainte de efectuarea unei rezervari iti recomandam sa verifici valabilitatea fiecarui pret in motorul de cautare.

 

MULTI CITY: ROMA SI MALTA: 97€/persoana
16 – 20 ianuarie 2018, zbor din Bucuresti
ZBORURICAZARE

16 ianuarie: Bucuresti – Roma (cu Ryanair)

z3-1511

18 ianuarie: Roma – Malta (cu Ryanair)

z3-1-1511

20 ianuarie: Malta – Bucuresti (cu Wizz Air)

z3-2-1511

HOTEL ROMA

c3-cia-1511

HOTEL MALTA

c3-mla-1511

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 10€/persoana – zbor Bucuresti – Roma cu Ryanair
  • 15€/persoana – zbor Roma – Malta cu Ryanair
  • 22€/persoana – zbor Malta – Bucuresti cu Wizz Air
  • TOTAL ZBORURI: 47€/persoana
CAZARE
  • VARIANTA 1: Hotel Gordon 1 – Pret camera dubla/twin, baie privata: 60€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 30€. In calcularea pretului am tinut cont si de taxa de oras de 3€/persoana/noapte pe care o vei achita la hotel.
  • VARIANTA 2: Huli Hotel and Apartments – Pret camera dubla/twin, baie privata: 39€/2 nopti ⇒ Pret de persoana: 20€. In calcularea pretului am tinut cont si de taxa de oras de 0.50€/persoana/noapte pe care o vei achita la hotel.
PRET DE PERSOANA (include zboruri + 2 nopti cazare la Roma si 2 in Malta)
  • 97€ (zboruri si cazare in Roma si Malta)

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.


Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Pontul de calatorie descris mai sus este o vacanta DIY. Ce sunt aceste vacante si ce caracteristici au ele, cum se rezerva, precum si o serie de alte informatii, iti sunt disponibile in pagina de intrebari frecvente. Ideea de baza a acestor vacante este ca tu esti propriul tau agent de turism si vei face online toate rezervarile necesare, cand, cum si in ce conditii iti doresti.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *