City break la Napoli: 145€/pers. (zbor + 4 nopti de cazare cu mic dejun inclus)

Napoli

Wizz Air are azi 20% reducere pentru calatoriile efectuate inainte de 30 iunie, motiv pentru care iti propunem un city break de 4 nopti in Napoli pentru care vei scoate din buzunar doar 145€ de persoana pentru zbor, cazare cu punctaj bun pe Booking si mic dejun inclus.

 

Napoli este un bun punct de plecare pentru a explora una dintre cele mai frumoase regiuni ale Italiei. De aici poti sa ajungi usor in Amalfi, Sorrento sau Positano, precum si in frumoasele insule Capri si Ischia. Nu in ultimul rand, din Napoli poti face o vizita la Pompeii sau o excursie la vulcanul Vezuviu.

 

Atunci cand faci rezervarea zborului selecteaza in motorul de cautare optiunea WIZZ AIR SITE OFICIAL pentru cel mai mic tarif existent (vezi screenshot).

 

Daca in aceasta vacanta iti doresti sa inchiriezi si o masina, poti compara preturile existe la mai multi furnizori pe site-ul Rentalcars, un motor de cautare care iti va permite sa vizualizezi cele mai mici preturi disponibile. Ai mai jos si un widget.

 

CITY BREAK NAPOLI: 145€/persoana
14 – 18 mai 2018, zbor cu Wizz Air din Bucuresti
ZBORCAZARE

z1-205a

VARIANTA 1

c1a-205

VARIANTA 2

c1-205

DESPRE VACANTA TA:

ZBOR
  • 57€/persoana, dus-intors
  • Zbor direct, operat de Wizz Air
  • Bagaj de mana conform politicii Wizz Air, check in online.
CAZARE
  • VARIANTA 1:  Villa Pacis – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 176€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 88€, mic dejun inclus.
  • VARIANTA 2: Hotel Casanova – Pret camera dubla/twin, baie privata (2 adulti): 180€/3 nopti ⇒ Pret de persoana: 90€, mic dejun inclus.
PRET DE PERSOANA (include zbor dus-intors + 4 nopti de cazare cu mic dejun)
  • 145€ (zbor + cazare 1 + mic dejun)
  • 147€ (zbor + cazare 2 + mic dejun)
HARTA CAZARE 1
HARTA CAZARE 2

Alte zboruri Bucuresti – Napoli

Preturi bilete de avion Bucuresti - Napoli:
11.05 - 14.05 - 77€ REZERVA
25.05 - 28.05 - 81€ REZERVA
8.06 - 11.06 - 66€ REZERVA
15.06 - 18.06 - 81€ REZERVA

Daca doresti, cu ajutorul butoanelor de mai jos, poti cauta si alte date de plecare disponibile, zboruri din alte orase sau alte variante de cazare, dupa preferintele si bugetul tau.

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:


Widget not in any sidebars

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.
Ți-a plăcut acest articol? Spune și prietenilor tăi despre el:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *