Zboruri spre Cuba de la 394€ de persoana, dus-intors

Cuba

Daca intentionezi sa vizitezi Cuba, gasesti tarife foarte bune la zborurile Turkish Airlines spre Havana din Cluj-Napoca. Zborurile includ bagaj de cala. La intoarcere ai 2 escale, dintre care una de o zi in Istanbul, insa poti profita de ocazie pentru a vizita putin si aces oras.

Aceasta oferta la biletele de avion este limitata, motiv pentru care iti recomandam sa-ti faci din timp rezervarile. Poti verifica in orice moment daca preturile mai sunt valabile cu ajutorul butoanelor albastre din articol, fiind o calatorie pe cont propriu. Poti citi aici mai multe informatii. 

ZBORURI HAVANA: de la 394€/persoana
Noiembrie 2019 – februarie 2020, zboruri Turkish Airlines din Cluj-Napoca
ZBOR

z1403

 

Date de calatorie dispinibile: 

 

Din Cluj (simulari pentru 2 pasageri):
27 ian. – 6 feb. 2020: 457€/pers.
Rezerva zbor
29 ian. – 6 feb. 2020: 394€/pers.
Rezerva zbor
5 – 13 feb. 2020: 429€/pers.
Rezerva zbor
5 – 15 feb. 2020: 476€/pers.
Rezerva zbor

 

Cum poți rezerva?

Propunerea de mai sus este o vacanță pe cont propriu (DIY), așadar vei putea face toate rezervările de care ai nevoie cu ajutorul butoanelor albastre din articol. Valabilitatea prețurilor a fost verificată de noi la momentul publicării articolului, iar pentru ilustrarea acestor tarife găsești mai sus unul sau mai multe screen shot-uri. Ia in considerare faptul că aceste prețuri se pot modifica oricând și independent de noi. Înainte de a rezerva poți citi multe informații despre acest tip de vacanțe în pagina "Cum funcționează?" din site.

Cele mai populare destinatii:

Cauta alte oferte de zboruri si cazare:

Spune şi prietenilor tăi despre asta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *